Image

StudyGo voor scholen

StudyGo (voorheen WRTS) maakt schoolwerk én het werken op school makkelijker. Met StudyGo op school creëer je voor je docenten meer ruimte om te differentiëren, geef je alle leerlingen gelijke kansen om het beste uit zichzelf te halen en positioneer je je school nog beter in de regio.

Image 1

Docent krijgt de ruimte

We helpen docenten eenvoudig differentiëren. Dat geeft rust en ruimte in de les.

Image 1

Gelijke kansen voor iedereen

Samen geven we alle leerlingen de kans om het beste uit zichzelf te halen.

Image 1

Aantrekkelijke school

Met StudyGo op school onderscheid je je school positief in de regio.

Voor het gemak van docenten én leerlingen

StudyGo is al 15 jaar het meest gebruikte oefenplatform voor het oefenen van vrijwel alle vakken. Dit kan zowel thuis als in de klas. Ook helpt StudyGo docenten om eenvoudig te differentiëren, waardoor ze tijd overhouden om leerlingen gericht te helpen met hun vragen.

100,000,000 uur lesuitval

In Nederland vallen elke week gemiddeld 3 lesuren per leerling uit. StudyGo helpt scholen om deze uren zinvol in te vullen met het oefenen van de recent aangeleerde stof.

Het gevolg? Leerlingen zitten netjes in de klas, ouders tevreden, onderwijstijd gehaald, resultaten verbeterd en minder druk op het docententeam. Samen willen we met scholen lesuitval terugbrengen. Doe jullie mee?

Jullie school als aantrekkelijke werkgever

Met StudyGo kan je docent moeiteloos differentiëren én kant-en-klare content aanbieden die aansluit bij jullie lesmethode. Dit geeft je docent rust, waardoor er meer gelegenheid is om nieuwe stof goed aan de leerlingen uit te leggen. 

Je docenten krijgen met StudyGo echt de ruimte om hun vak uit te voeren. Zo help je hen het werk weer leuk te maken. Op deze manier kunnen jullie als school beter inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen als het oplopend lerarentekort en lesuitval. Jullie school is én blijft een aantrekkelijke werkgever.

Jullie school levert de beste kwaliteit

Als schoolleider ben je eindverantwoordelijk voor de leerresultaten van je leerlingen. De inspectie houdt hier scherp toezicht op. De leerlingen die StudyGo gebruiken geven aan dat ze dankzij ons leerplatform 0.9 punt hogere resultaten behalen.
 
Zijn er bij jullie op school specifieke aandachtsgebieden? Van de prestaties bij vakken als wiskunde of Nederlands tot tegenvallende slagingspercentages; StudyGo maakt samen met jou en de docenten een passend plan om hier verandering in aan te brengen. We zijn er elke stap bij en we evalueren periodiek.


Jullie school stimuleert kansengelijkheid en is aantrekkelijk in de regio

Kansengelijkheid bevorderen is een taak voor elke school. Duur schaduwonderwijs helpt maar een klein percentage van je leerlingen en je kunt hier als school weinig tot geen invloed op uitoefenen.

Dankzij onze rijke content en optionele chat en online bijles-klassen van StudyGo kunnen leerlingen thuis en op school altijd direct extra hulp krijgen. Bovendien kan de docent door actief gebruik van StudyGo in de klas de regie over onderwijs weer terugnemen. 

Zo geef je elke leerling de kans die het verdient, waarmee je je kunt onderscheiden als aantrekkelijke school in de regio.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met
Sophie Haasnoot (adviseur Scholen van StudyGo)
email: [email protected]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Blogs over StudyGo

Veel gestelde vragen

We hebben drie verschillende abonnementen. Graag nemen we met jou persoonlijk je wensen door en stemmen we hier vervolgens een passende offerte op af. Neem hiervoor contact op met Caroline van Lanschot via email: [email protected] of bel 06-23282082.

StudyGo is van oudsher een woordjes leerplatform. Inmiddels zijn we veel meer. We bieden samenvattingen, toetsen, begrippenlijsten, quizzen en heel veel uitlegvideo’s. Ook bieden we bijvoorbeeld tien jaar examens aan, zodat ook de examenleerlingen aan hun trekken komen. Je vindt op ons platform vmbo, havo, vwo en gymnasium content, gekoppeld aan de meest gebruikte lesmethodes. We bieden op dit moment lesmethodes voor de vakken Nederlands, Engels, Frans, Wiskunde, Biologie, NaSk en Economie aan.

Bij StudyGo geloven we in een grondige aanpak. We kunnen samen met jullie docenten aan de hand van een gerichte aanpak echt enorme impact maken. De leerlingen die StudyGo gebruiken geven nu al aan dat ze gemiddeld 0.9 punten hoger scoren dankzij het platform. Om dit te bereiken is een gedegen plan dat we samen opstellen wenselijk en evalueren we elk kwartaal. De duur van een overeenkomst is ten minste 24 maanden.

Elke school kan losse abonnementen aanschaffen. De gerichte aanpak met ondersteuning van de StudyGo collega’s start bij minimaal 100 licenties. Deze kun je op specifieke doelgroepen inzetten. Wij zullen jullie daarin bijstaan met best practices, een implementatie en activatie sessies met jullie docenten.

StudyGo is gemaakt door vakdocenten

Image 1

Menno Lagerweij

docent wiskunde
Amstelveen

YouTube kanaal “Math with Menno”

Image 1

Rafal Wietsma

docent natuurkunde/scheikunde en biologie
Wageningen
YouTube kanaal “Meneer Wietsma”

Image 1

Joël Willems

docent Frans
Leiden