Zo start je het schooljaar zorgeloos

Caroline

Recent is de naam WRTS veranderd naar StudyGo. Over de reden van deze verandering kun je in bijgaand artikel meer lezen. Van belang is dat je jouw school hierop voorbereidt. We willen voorkomen dat jouw leerlingen niet meer bij onze content kunnen komen.

Wat is er aan de hand
Veel scholen hebben een beperkte set aan websites waar leerlingen op school toegang tot hebben. Hiermee kun je namelijk voorkomen dat leerlingen naar ongewenste websites surfen. Op alle scholen is de website wrts.nl goed bereikbaar. Het kan echter voorkomen dat onze nieuwe naam StudyGo.com níet in het lijstje van door jullie gewenste sites staat.

Waarom is dit van belang?
Het gevolg is dat jullie leerlingen en docenten geen gebruik meer kunnen maken van onze website. Oefenen op school en in de klas, het lezen van samenvattingen en het bekijken van onze, door vakdocenten gemaakte video’s, is dan niet meer mogelijk. Meer dan 600.000 leerlingen en 20.000 docenten gebruiken StudyGo. 2/3 deel van jouw school kan dus geraakt worden. Wil je weten hoeveel leerlingen en docenten op jouw school gebruik maken van StudyGo.com vraag dan ons gratis gebruikersrapport aan.

Wat moet je doen?
Vanuit StudyGo doen we er alles aan om bovenstaand probleem te voorkomen. Zo informeren we onze gebruikers en leiden we bezoekers naar www.wrts.nl automatisch om naar www.studygo.com. De kans dat het misgaat is daarmee minimaal. We willen echter, net als jullie, een zorgeloze start van het schooljaar en we willen je vragen om dit bericht te delen met je ICT coördinatoren. Zij kunnen de nieuwe site toevoegen aan de vertrouwde lijst.

Wil je zelf checken of het werkt? Ga dan op school naar www.studygo.com. Wanneer de site werkt is alles gereed!

Komen jullie er niet uit?
We staan voor jullie klaar. Mocht je problemen ervaren met de toegang naar www.studygo.com neem dan contact op met Caroline van Lanschot 06-2382082.

Ontvang het gebruikersrapport

Teachers

Wil je eerst zelf even rondkijken op StudyGo? Meld je dan hier gratis aan.