Image

Online bijles wiskunde vwo

Wiskunde op vwo-niveau wordt vaak als moeilijk ervaren. Een bijles kan je helpen de lastige lesstof te begrijpen. Bij onze bijlessen staan ervaren bijlesdocenten klaar om je te helpen met vergelijkingen oplossen, kansberekeningen, formules én meer. Of je nu wiskunde A, B of C hebt, met behulp van StudyGo kun je de nodige ondersteuning krijgen om de beste resultaten te behalen.

Persoonlijke aandacht van tutor
Uitleg in rustige omgeving
Snel naar een voldoende

Dit is een wiskunde bijles voor vwo

In online rustige omgeving met maximaal vijf leerlingen krijg je les van een ervaren bijlesdocent. Aan het begin van de les geeft iedereen aan wat zij moeilijk vinden. De docent geeft daarna extra uitleg, oefenopdrachten en antwoord op alle vragen.

Bijles van ervaren bijlesdocenten op vwo-niveau

Bij StudyGo zijn de docenten speciaal geselecteerd om aan vwo-leerlingen les te geven. Dankzij hun ervaring en uitgebreide kennis over wiskunde A, B en C, weten ze precies hoe ze jou kunnen helpen. Of je nu in leerjaar 1 of leerjaar 6 zit, de docenten staan klaar om jou te helpen met alle soorten wiskunde.

Betere resultaten op vwo met bijles

Met de persoonlijke aandacht én gebruik van lesboeken en theorieën van school, ben je verzekerd van kwaliteit en hogere cijfers. Elke bijlesdocent kijkt naar waar jij als vwo-leerling moeite mee hebt. Zo haal al snel betere resultaten!

Hoe werkt de online wiskunde bijles voor vwo?

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link volg je online de wiskunde bijles.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een kennismaking. Hier krijg je gelijk de ruimte om te vertellen wat je moeilijk vindt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak samen oefenopdrachten

De docent begint met een uitleg en daarna maak je samen oefenopdrachten. Zo leer je van de docent, maar ook van medeleerlingen.

Boek een online bijles met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Ontdek de andere wiskunde bijles pagina’s

Veel gestelde vragen over wiskunde bijles voor vwo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijlessen wiskunde voor vwo zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

De inhoud van een wiskunde bijles voor vwo hangt af van je leerjaar en de soort wiskunde die je op school volgt. In jaar 1, 2 en 3 krijg je les over de algemene onderwerpen zoals rekenen met formules, terwijl in jaar 4 en 5 de bijlessen een onderscheid maken in wiskunde A en B.

Wiskunde A op vwo-niveau richt zich vooral op statistiek en toegepaste analyse, terwijl wiskunde B zich richt op theorie. Bij wiskunde B ga je aan de slag met meetkunde, formules, algebra en meer.

De online wiskunde bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

Bij de meeste bijlessen staat een lesmethode vermeld. Zo weet je of de bijles aansluit bij het boek dat je op school gebruikt.