Nieuw: licht uit, Dark Mode aan!

Tamiya

De laatste tijd hebben veel apps en platformen een donkere modus, ofwel ‘Dark Mode’. Op het StudyGo vragenforum kregen wij iedere dag de vraag: “Wanneer krijgen we eindelijk Dark Mode?” En eerlijk is eerlijk: als je gemiddeld 5,5 uur per dag naar een scherm staart, is dat een terechte vraag! In dit blogartikel vertellen we de voordelen van leren met Dark Mode en – tromgeroffel –  introduceren we deze feature nu op StudyGo.

Minder vermoeide ogen

Het grootste pluspunt van Dark Mode? Minder vermoeide ogen! Het lezen van onze samenvattingen en het maken van de oefentoetsen kunnen leiden tot vermoeide ogen, zodra er veel helder licht van het scherm komt. Dark Mode vermindert de hoeveelheid fel licht dat rechtstreeks in je ogen schijnt. Dus geen smoesjes meer om die ene extra oefenvraag te skippen!

Verbeterde concentratie

Een helder wit scherm kan best afleiden, zeker als het vol staat met teksten en grafieken. Dark Mode zorgt voor een rustige en minder afleidende omgeving. Dit helpt om je beter te concentreren op de inhoud tijdens bijvoorbeeld een langdurige leessessie. Ook al hebben we naast de lesstof geen afleidingen op het platform, zal je merken dat de concentratie op de oefening verbeterd wordt.

Betere leesbaarheid

In een drukke week moet je wel eens ’s avonds blokken. Dark Mode maakt teksten leesbaar zonder fel licht te gebruiken. Dit betekent dat je ’s avonds kunt leren zonder anderen wakker te houden en comfortabel de lesstof door kunt nemen.

Als digitaal leerplatform willen wij leren zo comfortabel en efficiënt mogelijk maken. Dark Mode is nu beschikbaar voor iedereen. Probeer het zelf op StudyGo!

Commencer

Apprendre du vocabulaire et des définitions sur StudyGo est gratuit pour tout le monde. Si tu souhaites essayer les autres abonnements, il y a toujours un essai gratuit de 7 jours.