Image

StudyGo bijles

Kleinschalige online lessen, gegeven door speciaal geselecteerde bijlesdocenten. In een uur tijd begrijp je de lastige lesstof en ben je klaargestoomd voor de volgende toets.

Hulp nodig bij een specifiek schoolvak?

Wat houdt online bijles van StudyGo in?

Huiswerk, leren én toetsen: schoolwerk bijhouden kan een uitdaging zijn. StudyGo helpt een handje! Kies het vak en onderwerp waar jij moeite mee hebt en krijg extra uitleg, oefenopdrachten en antwoord op vragen. In kleine groepen van vijf leerlingen helpt deze coach je met jouw schoolwerk. Extra makkelijk: de StudyGo lessen zijn altijd en overal online te volgen!

De coaches van StudyGo

Bij StudyGo draait het om de beste begeleiding voor jou. Daarom worden alle coaches zorgvuldig geselecteerd op ervaring en universitair denkniveau. Dankzij hun ruime ervaring in lesgeven, bieden zij de begeleiding die jij nodig hebt. Zo wordt schoolwerk makkelijker en boek je vooruitgang!

Zo werkt een bijles

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link volg je online de bijles.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een kennismaking. Hier krijg je gelijk de ruimte om te vertellen waar je tegenaan loopt met dit vak.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak samen oefenopdrachten

De coach begint met een uitleg en daarna maak je samen oefenopdrachten. Leer van de coach, maar ook van medeleerlingen.

De voordelen van bijles bij StudyGo

  • Snel ondersteuning
  • Krijg les met boeken en theorieën van school
  • Gegarandeerd een hoger cijfer op de volgende toets
  • Persoonlijke aandacht en genoeg ruimte voor vragen

Boek een bijles met StudyGo Pro

Bijles - General

Maak onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De meest gestelde vragen over bijles bij StudyGo

Ga naar Studygo.com/nl/bijles-aanvragen en bekijk het aanbod. Klik op de bijles die je wil volgen en meld je aan via de ‘aanmelden’ knop. Na jouw aanmelding gaan we meteen voor je aan de slag om je te matchen aan de beste bijlesdocent voor het onderwerp.

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Voor €15,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De bijles duurt een uur. In dit uur maken we een combinatie van uitleg en oefenen. 

Onze bijlessen worden gegeven door ervaren bijlesdocenten. Op basis van het door jou gekozen wiskunde onderwerp, selecteren wij de beste bijlesdocent die we hebben.

Per e-mail krijg je een link naar een videocall. Via deze knop ga je op het door jou geplande moment naar de bijles. Kijk samen met de bijlesdocent naar wat je lastig vindt. De docent legt het aan je uit. Daarna ga je aan de slag om met het onderwerp te oefenen. Zo stomen we je klaar voor je volgende toets.

Bij de meeste bijlessen staat een lesmethode vermeld. Zo weet je of de bijles aansluit bij het boek dat je op school gebruikt.

No posts found.