Image

Uitlegvideo’s van StudyGo

Soms blijft lesstof nu eenmaal beter hangen als iemand het aan je vertelt, in plaats van dat je de tekst zelf moet lezen. Niks mis mee, de docenten van StudyGo vertellen je in speciale uitlegvideo’s graag over het gewenste vak. Haal jij straks sneller een hoger cijfer voor je toets!

Uitleg van docenten

Op het platform van StudyGo nemen onze docenten speciaal voor jou extra de tijd om lesstof aan je uit te leggen. Want soms dansen die cijfers of letters gewoon voor je ogen, als je alleen maar aan het lezen bent. Met de video’s van de docenten kun je lekker luisteren en kijken. Zeker weten dat je het straks nog beter snapt!

Uitleg per opgave

De verschillende StudyGo-docenten hebben exclusieve video’s voor je opgenomen, zodat je straks nog beter de stof begrijpt. Docent Menno legt bijvoorbeeld voor wiskunde per opgave uit hoe je tot het juiste antwoord kunt komen. Menno kan wiskunde ontzettend eenvoudig uitleggen, bekijk ook eens zijn YouTube kanaal Math with Menno.

Ook uitleg per hoofdstuk en onderwerp

In andere video’s leggen onze docenten per hoofdstuk en onderwerp van het gewenste boek de stof op een begrijpelijke manier aan je uit. Gaat het te snel? Dan kun je de video natuurlijk even op pauze zetten of terugspoelen. Ook kun je bij de oefentoetsen per opgave op je gemak uitlegfilmpjes terugkijken.

Tips en aandachtspunten

Stap voor stap lopen onze docenten in de video’s de stof met je door én ze geven je hierbij handige tips en tricks. Zo kom je te weten met welke valkuilen je bijvoorbeeld rekening moet houden, of ontdek je handige ezelsbruggetjes om stof beter te onthouden.

Experimente o StudyGo

Comece agora

O aprendizado de vocabulário e definições no StudyGo é gratuita para todos. Se você quiser experimentar os outros pacotes, há sempre um período experimental gratuito de 7 dias.

Wat je nog meer kunt leren op StudyGo