Onderzoek: 1.1 hogere cijfers voor schoolvakken

aniek

Wij vroegen ruim 1200 gebruikers naar de cijfers die ze halen wanneer ze op StudyGo oefenen. Wat blijkt: gemiddeld nam hun cijfer toe met 1,1! Wat deden deze leerlingen anders dan normaal bij hun toetsvoorbereiding? Wat is de sleutel tot succes? Ontdek hieronder alle uitslagen van ons onderzoek.

Hogere cijfers dan verwacht

Voordat leerlingen een oefentoets maken, kunnen ze het cijfer dat ze willen halen aangeven. Uit de resultaten blijkt dat het gemiddelde cijfer dat ze verwachten te halen een 6,0 was. Wanneer ze eenmaal de toets gingen maken, bleek dat het cijfer hoger was dat verwacht: namelijk een gemiddeld cijfer van 7.1. Hoe dit gemiddelde cijfer tot stand kwam? 76% van de leerlingen hebben meer dan de helft van hun totale leertijd op StudyGo geoefend. Het blijkt dat zelfs 18% van de leerlingen alleen maar op StudyGo heeft geoefend.

Verbetering van cijfers

Leerlingen komen voor allerlei hulpvragen bij StudyGo terecht. De één heeft moeite met wiskunde, de ander wil Engelse grammatica beter begrijpen. Wij vroegen de leerlingen of hun cijfers zijn verbeterd sinds ze op StudyGo oefenen. Maar liefst 60% van de leerlingen gaf aan dat hun cijfers aanzienlijk zijn verbeterd.

Sluit aan op leerniveau

Op StudyGo staan diverse diagnostische toetsen per vak, hoofdstuk én onderwerp. Om erachter te komen of de vragen in de diagnostische toetsen passen bij het leerniveau, vroegen wij dat ook in ons onderzoek. Het grootste deel van de leerlingen, maar liefst 75%, gaf aan dat de toetsen perfect aansluiten bij hun leerniveau!

Conclusie: oefenen op StudyGo werkt

Leerlingen plukken de vruchten van oefenen op StudyGo. De diagnostische toetsen sluiten aan op hun leerniveau en hun cijfers stijgen. Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en kan zij/hij wel wat hulp gebruiken? De cijfers liegen er niet om: StudyGo is de moeite waard om in te zetten om je kind te helpen met toetsvoorbereiding. Probeer het zelf!

Prueba StudyGo

Main shop CTA

Learning vocabulary and definitions on StudyGo is free for everyone. If you want to try out the other packages, there is always a 7 day free trial.