
Aardrijkskunde oefenen
Op StudyGo leer je makkelijk en snel jouw begrippen voor aardrijkskunde. Maak eenvoudig zelf een woordenlijst aan of maak gebruik van onze officiële woordenlijsten.
Kies de begrippenlijst uit jouw aardrijkskunde lesboek
De Geo is de meestgebruikte lesmethode voor het vak aardrijkskunde. Andere veelgebruikte lesmethoden zoals BuiteNLand, De wereld van Max en Humboldt kun je ook met StudyGo online leren.
BuiteNLand
De boeken van buiteNLand van uitgeverij Noordhoff staan op StudyGo. Kies hieronder jouw leerjaar en leerniveau. Leerjaar 1 en leerjaar 2 zijn allemaal de 4e editie.
Leerjaar 1:
vmbo kgt
vmbo t/h
havo/vwo
vwo
Leerjaar 2:
vmbo kgt
vmbo t/h
havo/vwo
vwo
Leerjaar 3:
havo (2de editie)
havo (3de editie)
vwo (3de editie)
De voordelen van StudyGo

Officiële begrippenlijsten
Vind snel de juiste aardrijkskunde-begrippenlijst uit jouw lesboek. Of maak zelf een lijst aan!

Meerdere overhooropties
Overhoor jezelf met spelling, toets, dictee, hints, meerkeuze of flashcards voor aardrijkskunde.
Voortgang bekijken
StudyGo maakt het makkelijk om te zien welke begrippen voor aardrijkskunde je goed kent en welke je nog niet zo goed kent.
Maak je gratis account aan om aardrijkskunde te leren

Aprender vocabulario y definiciones en StudyGo es gratis para todo el mundo. Si quieres probar los demás paquetes, siempre encontrarás una prueba gratuita de 7 días.
Met StudyGo op een prettige manier begrippen leren
Voortaan bereid je je perfect voor op je toetsen aardrijkskunde in de eerste en tweede klassen vmbo, havo en vwo. Met de verschillende overhooropties leer je thuis alle benodigde begrippen, zoals ‘evenaar’, ‘verstedelijking’ en ‘moesson’. Aardrijkskunde leren met behulp van StudyGo was nog nooit zo makkelijk!
Aardrijkskunde leren met StudyGo
Wat is de hoofdstad van Argentinië? En uit welke provincies bestaat Nederland? Op de basisschool heb je met topografie al kennis gemaakt met een belangrijk én leuk vak op school: aardrijkskunde. Hierbij staat het onderzoeken van de aarde centraal en kom je meer te weten over bepaalde maatschappelijke verschijnselen. Waarom zijn er bijvoorbeeld nooit orkanen in Nederland en wat is precies het broeikaseffect?