Image

Geheugendeuntjes

Leer op een leuke manier Engels met behulp van muziek & AI. Maak je eigen liedjes die je helpen om Engelse woordjes te leren.

Maak je eigen geheugendeuntje

  1. Login ou kies je pakket op StudyGo
  2. Ga naar een officiële Engelse woordenlijst: van lesboeken zoals Stepping Stones, New Interface en All Right. Geschikt voor verschillende leerjaren en -niveau’s.
  3. Selecteer woordjes: Selecteer 2 tot 10 Engelse woordjes.
  4. Maak jouw geheugendeuntje: Klik op ‘Oefen selectie’ en kies voor ‘Geheugendeuntje’

Hoe werkt het precies?

Nadat je jouw woordjes hebt geselecteerd, begint de magie. AI genereert de tekst voor jouw geheugendeuntje op basis van de geselecteerde woorden. Vervolgens creëren we een melodie en vocals voor deze teksten. Als kers op de taart maken we unieke covers voor elk woord dat je hebt geselecteerd.

Creëer je eigen megahit

Met één druk op de knop creëer je jouw eigen megahit. Deze kun je vervolgens makkelijk delen via WhatsApp of andere kanalen. Probeer het zelf en ervaar hoe leuk leren met geheugendeuntjes kan zijn! Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar jouw eerste megahit.

Het effect van geheugendeuntjes

Geheugendeuntjes zijn niet alleen leuk; het is ook effectief. Door woorden in een liedjesvorm te gieten, zijn ze makkelijker te onthouden [1], [2]. Het is een leuke manier om je hersenen te trainen en je woordenschat op een compleet nieuwe manier uit te breiden.