Image

Persoonlijke hulp met online bijles wiskunde

Moeite met betere cijfers halen voor wiskunde? Bijles van StudyGo Pro kan de oplossing zijn. Met de persoonlijke begeleiding krijgt je kind de hulp die nodig is om de lesstof te begrijpen en de ruimte om vragen te stellen aan een ervaren tutor.

Persoonlijke aandacht van tutor
Uitleg in rustige omgeving
Snel naar een voldoende

Hoe gaat bijles wiskunde bij StudyGo?

Ieder kind krijgt tijdens de bijles de ruimte om aan te geven waar ze moeite mee hebben. De tutor geeft extra uitleg en antwoord op vragen zodat wiskunde van A tot Z begrepen wordt. De bijlessen worden verzorgt in een veilige online omgeving in kleine groepjes.

Zo werkt een online wiskunde bijles van StudyGo

Image 1

1. Bekijk het aanbod

Alle lessen die wij aanbieden zijn te vinden op het platform. Van wiskunde tot biologie én meer. Er komen steeds nieuwe lessen bij!

Image 1

2. Aanmelden

Een les volgen? Meld je aan via het platform om een link te ontvangen naar de les. Deze is te vinden in je account of mail.

Image 1

3. Krijg uitleg

De tutor besteed aandacht aan de onderwerpen die leerlingen moeilijk vinden. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

De voordelen van online bijles van StudyGo Pro

  • Extra aandacht van ervaren tutoren.
  • Maak naast bijles ook gebruik van het StudyGo platform.
  • Effectieve én voordelige ondersteuning vanaf €16,99 p/m.
Image 1

Elke week ruim 80 nieuwe lessen

Image 1

Alle tutoren zijn gescreend en getraind

Image 1

Gebaseerd op de boeken en theorieën van school

Ontmoet de ervaren tutoren van StudyGo

Alle wiskunde bijlessen worden verzorgd door ervaren tutoren. Zij hebben een uitgebreide kennis van wiskunde, maar hebben ook ruime ervaring in lesgeven.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Hogere cijfers voor wiskunde

Online bijles helpt je kind beter te presteren in wiskunde dankzij de persoonlijke aanpak van de tutor. Je kind pakt samen met de tutor specifieke problemen aan terwijl er genoeg ruimte is voor vragen. Gemiddeld scoren StudyGo Pro gebruikers 0,8 punt hoger op hun toetsen!

Boek een online bijles met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Online bijles voor elk niveau

Bij StudyGo begrijpen we dat iedereen uniek is en een andere aanpak nodig heeft. Daarom bieden we bijles wiskunde in kleine online klassen aan, afgestemd op jouw niveau en de huidige stof op basis van jouw eigen boeken. Of het nu gaat om ondersteuning voor wiskunde op mavo-, havo- of vwo-niveau, onze ervaren tutoren staan klaar om te helpen. Via onze onlineomgeving kan je jezelf gemakkelijk aanmelden voor een wiskunde bijles wanneer jou uitkomt. Van tevoren ontvang je een link zodat je niet vergeet om de bijles te volgen.

Flexibele bijlestijden zodat je kan aansluiten wanneer je wilt

De lestijden van iedere middelbare school verschilt en natuurlijk moet je ook nog ruimte hebben om te kunnen sporten, gamen of af te spreken met je klasgenoten. Daarom biedt StudyGo flexibele bijlestijden aan die passen binnen jouw leven. Onze online bijlessen vinden op verschillende tijden plaats, zodat je kan aansluiten wanneer voor jou uitkomt. Dit kan zowel in de middag zijn als in de avond op doordeweekse dagen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de hulp die je op dat moment nodig hebt, maar we de bijlessen ook voordelig kunnen houden.

Een complete voorbereiding voor iedere wiskunde toets of examen

Bij StudyGo richten we ons niet alleen op bijlessen, maar kan je ook video’s kijken, vragen stellen, samenvattingen leren en oefentoetsen maken in onze onlineomgeving. Een duidelijke uitleg krijgen is een, maar er vervolgens mee aan de slag gaan is net zo belangrijk. Bij StudyGo krijg je alles in een.

Niet voor niets halen leerlingen gemiddeld meer dan een punt hoger voor hun toetsen wanneer ze gebruik maken van StudyGo! Verder voordeel is dat je bij StudyGo gelijk voor ieder vak bijles kan volgen. Heb je daarom naast wiskunde bijvoorbeeld ook moeite met natuurkunde? Bij StudyGo heb je de mogelijkheid om al jouw middelbare schoolvakken te oefenen. Je betaalt hier ook niks extra’s voor.

Gratis pro account van 7 dagen Pro

Twijfel je nog of StudyGo bij jou past? Dan kan je gratis een account bij ons aanmaken en 7 dagen lang gebruik maken van ons Pro-pakket. Tijdens deze proefperiode heb je toegang tot alle functies van StudyGo inclusief het volgen van onze bijlessen. Zo kan je alvast kennismaken met onze tutoren en de lesmethode. Ben je na deze periode enthousiast? Dan kan je zowel voor een jaar als per maand een abonnement afsluiten. Dus of je nu flexibel wil blijven of extra voordelig van StudyGo gebruik wilt maken, in beide gevallen hebben we een optie die bij jou past. Het Pro pakket biedt daarnaast toegang tot alle andere functies die StudyGo te bieden heeft. Zo kan je goed voorbereid jouw toets of examen ingaan.

Online leren via StudyGo

Bij StudyGo maken we gebruik van de nieuwste technologieën om het leren te verbeteren. Onze online platformen bieden interactieve lessen, digitale oefenvragen en onmiddellijke feedback. Dit maakt het leerproces niet alleen efficiënter, maar ook leuker en meer engaging. Verder voordeel is dat je op deze manier jouw voortgang nauwkeurig kan volgen. Meld je daarom direct aan en probeer StudyGo 7 dagen gratis om te kijken of StudyGo online bijlessen ook bij jou passen.

De meest gestelde vragen over online bijles bij StudyGo

Nee, je hoeft geen abonnement op StudyGo te hebben om gebruik te maken van StudyGo bijles. Je kunt direct een bijles boeken en zit ook niet aan een abonnement vast.

De bijles duurt een uur. In dit uur maken we een combinatie van uitleg en oefenen. 

Onze bijlessen worden gegeven door ervaren bijlesdocenten. Op basis van het door jou gekozen wiskunde onderwerp, selecteren wij de beste bijlesdocent die we hebben.

Per e-mail krijg je een link naar een videocall. Via deze knop ga je op het door jou geplande moment naar de bijles. Kijk samen met de bijlesdocent naar wat je lastig vindt. De docent legt het aan je uit. Daarna ga je aan de slag om met het onderwerp te oefenen. Zo stomen we je klaar voor je volgende toets.

Bij de meeste bijlessen staat een lesmethode vermeld. Zo weet je of de bijles aansluit bij het boek dat je op school gebruikt. Gebruik je een ander boek? Dan kan je de

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Ontdek andere online bijles wiskunde pagina’s