Image

Persoonlijke hulp met online bijles wiskunde

Moeite met betere cijfers halen voor wiskunde? Bijles van StudyGo Pro kan de oplossing zijn. Met de persoonlijke begeleiding krijgt je kind de hulp die nodig is om de lesstof te begrijpen en de ruimte om vragen te stellen aan een ervaren tutor.

Persoonlijke aandacht van tutor
Uitleg in rustige omgeving
Snel naar een voldoende

Hoe gaat bijles wiskunde bij StudyGo?

Ieder kind krijgt tijdens de bijles de ruimte om aan te geven waar ze moeite mee hebben. De tutor geeft extra uitleg en antwoord op vragen zodat wiskunde van A tot Z begrepen wordt. De bijlessen worden verzorgt in een veilige online omgeving in kleine groepjes.

Zo werkt een online wiskunde bijles van StudyGo

Image 1

1. Bekijk het aanbod

Alle lessen die wij aanbieden zijn te vinden op het platform. Van wiskunde tot biologie én meer. Er komen steeds nieuwe lessen bij!

Image 1

2. Aanmelden

Een les volgen? Meld je aan via het platform om een link te ontvangen naar de les. Deze is te vinden in je account of mail.

Image 1

3. Krijg uitleg

De tutor besteed aandacht aan de onderwerpen die leerlingen moeilijk vinden. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

De voordelen van online bijles van StudyGo Pro

  • Extra aandacht van ervaren tutoren.
  • Maak naast bijles ook gebruik van het StudyGo platform.
  • Effectieve én voordelige ondersteuning vanaf €16,99 p/m.
Image 1

Elke week ruim 80 nieuwe lessen

Image 1

Alle tutoren zijn gescreend en getraind

Image 1

Gebaseerd op de boeken en theorieën van school

Ontmoet de ervaren tutoren van StudyGo

Alle wiskunde bijlessen worden verzorgd door ervaren tutoren. Zij hebben een uitgebreide kennis van wiskunde, maar hebben ook ruime ervaring in lesgeven.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Hogere cijfers voor wiskunde

Online bijles helpt je kind beter te presteren in wiskunde dankzij de persoonlijke aanpak van de tutor. Je kind pakt samen met de tutor specifieke problemen aan terwijl er genoeg ruimte is voor vragen. Gemiddeld scoren StudyGo Pro gebruikers 0,8 punt hoger op hun toetsen!

Boek een online bijles met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De meest gestelde vragen over online bijles bij StudyGo

Nee, je hoeft geen abonnement op StudyGo te hebben om gebruik te maken van StudyGo bijles. Je kunt direct een bijles boeken en zit ook niet aan een abonnement vast.

De bijles duurt een uur. In dit uur maken we een combinatie van uitleg en oefenen. 

Onze bijlessen worden gegeven door ervaren bijlesdocenten. Op basis van het door jou gekozen wiskunde onderwerp, selecteren wij de beste bijlesdocent die we hebben.

Per e-mail krijg je een link naar een videocall. Via deze knop ga je op het door jou geplande moment naar de bijles. Kijk samen met de bijlesdocent naar wat je lastig vindt. De docent legt het aan je uit. Daarna ga je aan de slag om met het onderwerp te oefenen. Zo stomen we je klaar voor je volgende toets.

Bij de meeste bijlessen staat een lesmethode vermeld. Zo weet je of de bijles aansluit bij het boek dat je op school gebruikt. Gebruik je een ander boek? Dan kan je de

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Ontdek andere online bijles wiskunde pagina’s