Image

Online bijles wiskunde vmbo

Kunnen jouw wiskundecijfers een boost gebruiken? Met de wiskunde bijles op vmbo-niveau van StudyGo haal je al snel hogere resultaten. Onze ervaren bijlesdocenten helpen je bij het begrijpen en toepassen van de theorie. Van formules, grafieken en tabellen tot hoeken en kansen berekenen. Ontdek hoe de wiskunde bijles voor vmbo jou kan ondersteunen.

Zo ziet een wiskunde voor vmbo bijles eruit

In een klein groepje, met maximaal vijf vmbo-leerlingen, krijg je wiskunde bijles in een rustige en veilige online omgeving. Elke les is voorbereid door de bijlesdocent met extra uitleg en oefenopdrachten. Tijdens de les krijg je genoeg ruimte om vragen te stellen en te leren van medeleerlingen.

Van wie krijg je wiskunde bijles op vmbo-niveau?

Vmbo-leerlingen krijgen wiskunde bijles van speciaal geselecteerde bijlesdocenten. Onze docenten hebben niet alleen uitgebreide kennis van het vak wiskunde, maar hebben ook ruime ervaring in het geven van bijles. Zij helpen jou met het begrijpen van de lastige lesstof. Zo krijg jij als vmbo-leerling de juiste ondersteuning in het vak wiskunde!

Snel beter in wiskunde op vmbo-niveau

Aan het einde van de les heb jij de lastige wiskunde lesstof onder de knie. Elke bijlesdocent kijkt naar waar jij, als vmbo-leerling, tegen aanloopt en speelt hierop in. Tijdens de les werk je samen voor de best mogelijke resultaten op je volgende toets. Zo haal je al snel hogere cijfers!

Hoe werkt de online wiskunde bijles voor vmbo-leerlingen?

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link volg je online de wiskunde bijles.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een kennismaking. Hier krijg je gelijk de ruimte om te vertellen wat je moeilijk vindt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak samen oefenopdrachten

De docent begint met een uitleg en daarna maak je samen oefenopdrachten. Zo leer je van de docent, maar ook van medeleerlingen.

Boek een online bijles met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Ontdek de andere wiskunde bijles pagina’s

Veel gestelde vragen over wiskunde bijles voor vmbo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijlessen wiskunde voor vmbo zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

Bij wiskunde voor vmbo leer je rekenen met formules, tabellen en grafieken. Ook ga je aan de slag met schatten en meten.

De online wiskunde bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

Bij de meeste bijlessen staat een lesmethode vermeld. Zo weet je of de bijles aansluit bij het boek dat je op school gebruikt.