Image

Online bijles wiskunde havo

Veel leerlingen hebben moeite met wiskunde op de havo. Tijdens de wiskundeles helpen de bijlesdocenten jou om dit lastige vak begrijpen. Zij helpen je met formules, grafieken, statistieken én meer. Of je nu wiskunde A of wiskunde B hebt, met StudyGo krijg je de ondersteuning om de beste resultaten te halen.

Persoonlijke aandacht van tutor
Uitleg in rustige omgeving
Snel naar een voldoende

Dit is een wiskunde bijles voor havo-leerlingen

Je krijgt bijles in rustige online omgeving met maximaal vijf leerlingen. Tijdens de les geeft de bijlesdocent uitleg en maak je samen oefenopdrachten, Je krijgt daarbij genoeg ruimte om vragen te stellen en je eigen struikelblokken aan te geven.

Les van ervaren bijlesdocenten op havo-niveau

De docenten van StudyGo zijn speciaal geselecteerd om aan havo-leerlingen les te geven. Zij hebben uitgebreide kennis over wiskunde leerjaar 1 en 2, maar ook over wiskunde A en B in de hogere leerjaren. Dankzij hun kennis en ervaring in bijles geven, weten ze precies hoe ze jou kunnen helpen om te slagen met wiskunde.

Hogere cijfers op havo met bijles

Bij een wiskunde bijles krijg je persoonlijke begeleiding en maak je gebruik van de lesboeken en theorieën van school. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en succes tijdens je online wiskunde bijles. Zo haal je als havo-leerling hogere cijfers op je volgende wiskundetoets!

Hoe werkt de online wiskunde bijles voor havo?

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link volg je online de wiskunde bijles.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een kennismaking. Hier krijg je gelijk de ruimte om te vertellen wat je moeilijk vindt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak samen oefenopdrachten

De bijlesdocent begint met een uitleg en daarna maak je samen oefenopdrachten. Zo leer je van de docent, maar ook van medeleerlingen.

Boek een online bijles met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Ontdek de andere wiskunde bijles pagina’s

Veel gestelde vragen over wiskunde bijles voor havo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijlessen wiskunde voor havo zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

De inhoud van een wiskunde bijles voor havo hangt af van je leerjaar en de soort wiskunde die je op school volgt. In jaar 1 en 2 krijg je les over de algemene onderwerpen zoals rekenen met formules, terwijl in jaar 3 en 4 de bijlessen een onderscheid maken in wiskunde A en B.

Wiskunde A op havo-niveau richt zich vooral op statistiek en toegepaste analyse, terwijl wiskunde B zich richt op theorie. Bij wiskunde B ga je aan de slag met meetkunde, formules, algebra en meer.

De online wiskunde bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

Bij de meeste bijlessen staat een lesmethode vermeld. Zo weet je of de bijles aansluit bij het boek dat je op school gebruikt.