Image

Bijles biologie havo

Kun je wat hulp gebruike om je biologiekennis op havo-niveau te verbeteren? Bij StudyGo staan ervaren bijlesdocenten voor je klaar om je extra uitleg en oefenopdrachten te geven! Van celverdeling en erfelijkheid tot ecologie en anatomie. Ontdek de persoonlijke begeleiding in de biologie bijlessen van StudyGo.

Extra uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Tijdens je biologiebijles op havo-niveau

Tijdens een les met maximaal vijf leerlingen, krijg je bes van een ervaren bijlesdocent. Als eerste maak je kennis met de docent en andere leerlingen in de les. Hierbij krijg je genoeg ruimte om aan te geven waar je als havo-leerling tegenaanloopt. Vervolgens geeft de docent extra uitleg, maak je samen oefenopdrachten en krijg je antwoord op al je vragen.

Wie geeft bijles biologie op havo-niveau?

De bijlesdocenten van StudyGo zijn speciaal geselecteerd om biologieles te geven aan havo-leerlingen. Zij hebben uitgebreide kennis en kunnen jou helpen de lastige lesstof te begrijpen. Vervolgens begeleidde ze jou (en medeleerlingen) door oefenopdrachten.

Haal hogere cijfers voor biologie op havo-niveau

Tijdens de biologieles op havo-niveau krijg je persoonlijke begeleiding en maak je gebruik van lesboeken en theorieën van school. Zo staat StudyGo garant voor kwaliteit van de bijlessen biologie én hogere cijfers op school.

Zo werkt een bijles bij StudyGo

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een online les met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek andere bijles biologie pagina’s

Veelgestelde vragen over bijles bij StudyGo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Voor €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijlessen biologie voor havo zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

In biologielessen op havo-niveau leer op verschillende biologische niveaus verbanden kunnen leggen. In eerste leerjaren krijg je les over moleculen cellen, organen, organismen, populaties en ecosystemen. In de latere leerjaren leer je over erfelijkheid en evolutie. Hier komt ook een stukje kansberekenen in terug.

De online biologie bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.