Image

Bijles biologie vmbo

De wereld van biologie zit complex in elkaar en kan daarom lastig te begrijpen zijn. De bijlesdocenten staan klaar om de kennis van iedere vmbo-leerling te vergroten. Of je nu worstelt met cellen, ecologie of genetica, onze persoonlijke bijlessen bieden je de ondersteuning die je nodig hebt. Met interactieve lessen en praktische oefeningen zorgen wij ervoor dat je zelfvertrouwen groeit in de biologieles.

Extra uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Tijdens je bijles biologie op vmbo

De biologielessen op vmbo-niveau worden in groepjes met maximaal vijf leerlingen in een rustige online omgeving gegeven. De les start met een kennismaking waarbij iedere leerling aangeeft wat zij moeilijk vinden. Daarna geeft de bijlesdocent extra uitleg, oefenopdrachten en antwoorden op alle vragen. Leer van de docent én medeleerlingen!

Wie geeft les op vmbo-niveau?

De ervaren bijlesdocenten van StudyGo hebben uitgebreide kennis van biologie. Zij zijn speciaal geselecteerd om aan vmbo-leerlingen les te geven. Of je nu in leerjaar 1 of in leerjaar 4 zit, de docenten staan klaar om jou te helpen met de wereld van biologie.

Haal hogere cijfers met een les biologie op vmbo

De biologielessen van StudyGo staan garant voor kwaliteit zodat iedere vmbo-leerling hogere cijfers haalt voor dit vak. Met toegang tot de lesboeken van school, extra oefenopdrachten én de extra persoonlijke aandacht voor elke leerling, haal je als snel betere resultaten!

Zo werkt een bijles bij StudyGo

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een online les met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek de andere biologie pagina’s

Veelgestelde vragen over bijles bij StudyGo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Voor €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijlessen biologie voor vmbo zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

Tijdens de biologie bijlessen voor vmbo ontdek je alles over planten, dieren en ecosystemen. Verder leer je het menselijk lichaam ontleden en verschillende processen in het lichaam te beschrijven.

De online biologie bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.