Image

Bijles biologie vwo

Moeite met biologie op vwo-niveau? Geen zorgen! StudyGo bijles staat voor je klaar met persoonlijke ondersteuning. Onze ervaren bijlesdocenten brengen je alles bij van cellen en erfelijkheid tot ecologie en populaties. Zo haal je al snel hogere cijfers met biologie bijles van StudyGo.

Uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Tijdens je biologiebijles op vwo-niveau

In een les met maximaal vijf leerlingen krijg je les van een ervaren docent. De les start met een kennismaking waarin je de ruimte krijgt om te vertellen waar je tegen aanloopt in het vak biologie. De docent geeft je extra uitleg en antwoord op al je vragen. Vervolgens pas je de uitleg gelijk toe in oefenopdrachten.

Jouw coach van biologie op vwo-niveau

Voor de biologielessen op vwo zijn speciale bijlesdocenten geselecteerd met minimaal universitair denk-niveau. Zij zijn gekozen op basis van hun uitgebreide kennis van biologie en hun rijke ervaring aan lesgeven. Of je nu in leerjaar 1 of leerjaar 6 zit, de docenten staan klaar om jou te helpen met de lastige stof van biologie.

Betere prestaties in biologie op vwo-niveau

Met toegang tot de lesboeken van school, extra oefenopdrachten en persoonlijke aandacht staat WRTS garant voor kwaliteit. Zo haalt iedere vwo-leerling al snel hogere cijfers voor het vak biologie.

Hoe werkt de online biologie bijles op vwo?

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een online les met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek andere bijles biologie pagina’s

Veelgestelde vragen over bijles bij StudyGo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Voor €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijlessen biologie voor vwo zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

In biologielessen op vwo-niveau leer op verschillende biologische niveaus verbanden kunnen leggen. In eerste leerjaren krijg je les over moleculen cellen, organen, organismen, populaties en ecosystemen. In de latere leerjaren leer je over erfelijkheid en evolutie. Hier komt ook een stukje kansberekenen in terug.

De online biologie bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.