Image

Frans bijles Amsterdam

Hulp nodig met Frans in Amsterdam? Of je nu in Oud-Zuid, Rivierenbuurt, Zuidas, Museumkwartier, Grachtengordel of ergens anders woont, de online bijlessen van StudyGo zijn makkelijk vanuit huis te volgen. Onze ervaren bijlesdocenten staan voor je klaar om Frans makkelijker te maken!

Extra uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Tijdens de Franse bijles

In een online rustige omgeving krijg je extra uitleg van een ervaren bijlesdocent en maak je samen oefenopdrachten. Dit gebeurt in groepjes met maximaal vijf leerlingen. Iedere leerling krijgt de ruimte om zijn of haar vragen te stellen. Bij deze online les ben je verzekerd van de extra persoonlijke aandacht die je nodig hebt!

De bijlesdocenten

Met hun uitgebreide kennis over de Franse taal en ervaring in lesgeven, bieden onze bijlesdocenten persoonlijke begeleiding. Zij helpen leerlingen met het begrijpen en verwerken van de lesstof. Zo kan iedere leerling het beste uit zichzelf halen.

Hogere cijfers voor Frans

Tijdens de bijles wordt gebruik gemaakt van de boeken van school. Zo weet je de lesstof uit de online les toe te passen in de praktijk op school. Op deze manier haal je al snel hogere cijfers op de volgende Frans toets!

Zo werkt een bijles bij StudyGo

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een online les met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek andere bijles Frans pagina’s

Veel gestelde vragen over bijles bij StudyGo

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

De online bijlessen biologie zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

Bijlesdocenten bij StudyGo zijn speciaal geselecteerd op hun vaardigheden in de Franse taal en in lesgeven. Zij verzorgen de online lessen aan leerlingen.

Tijdens de Frans bijles ga je aan de slag met woorden leren en grammatica regels. Maar dat niet alleen: je gaat aan de slag met schrijven, praten en luisteren in het Frans.