Image

Bijles Frans havo

Frans is niet alleen een mooie taal, maar ook een lastige! Er komen veel grammaticaregels bij kijken en je moet ook nog eens de taal kunnen spreken én verstaan. Heb je hier moeite mee? Dan kan een bijles Frans zeker helpen. Onze ervaren bijlesdocenten staan klaar om iedere leerling de juiste begeleiding te bieden. Binnen no-time verbeter je jouw Frans prestaties!

Extra uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Zo ziet een bijles Frans eruit

Krijg uitleg van een ervaren docent in een rustige online omgeving. De online lessen vinden plaats in kleine groepen van maximaal vijf leerlingen. Maak samen oefenopdrachten en krijg antwoord op alle vragen. Elke leerling krijgt voldoende ruimte om vragen te stellen.

Dit zijn de bijlesdocenten

Met hun rijke ervaring met lesgeven aan havo-leerlingen, weten zij hoe ze jou kunnen helpen. De bijlesdocent begeleidt jou door de Franse lesstof heen. Onze docenten geven jou de benodigde ondersteuning.

Zie al snel resultaat

Met de persoonlijke begeleiding én gebruik van eigen havo-lesboeken en theorieën, ben jij verzekerd van succes tijdens de online Franse les. Zo haal je al snel hogere cijfers op de volgende toets met StudyGo.

Zo werkt een bijles bij StudyGo

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een online les met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek meer bijles Frans pagina’s

Veel gestelde vragen over bijles Frans

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

De online bijlessen zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

Bijlesdocenten bij StudyGo zijn speciaal geselecteerd op hun vaardigheden in de Franse taal en in lesgeven. Zij verzorgen de online lessen aan leerlingen.

Tijdens de Frans bijles ga je aan de slag met woorden leren en grammatica regels. Maar dat niet alleen: je gaat ook aan de slag met schrijven, praten en luisteren in het Frans.