Image

Online bijles Frans vmbo

Moeite met de Franse grammatica of gaat de uitspraak je niet goed af? Met een bijles Frans krijg je de hulp die jij nodig hebt. Onze ervaren docenten staan klaar om iedere leerling de passende begeleiding te bieden. Zo verbeter je al snel je Franse cijfers!

Extra uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Dit is een Franse les

In een rustige online setting ontvang je extra uitleg en maak je praktische oefeningen onder begeleiding van je docent. De online lessen vinden plaats in kleine groepen van maximaal vijf leerlingen. Zo krijgt elke leerling voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wie zijn de bijlesdocenten?

Onze docenten hebben een ruime ervaring in lesgeven, juist op vmbo-niveau! Met hun uitgebreide kennis over de Franse taal, weten zij de juiste begeleiding te bieden aan iedere leerling. Zo weten de docenten het beste uit leerlingen te halen.

Betere prestaties voor Frans op het vmbo

Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van de vmbo-boeken die je op school ook gebruikt. Zo weet je de lesstof uit de online les toe te passen in de praktijk op school. Met de persoonlijke aandacht in de online lessen, haal je al snel hogere cijfers.

Zo werkt een les bij StudyGo

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een online les met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek meer bijles Frans pagina’s

Veel gestelde vragen over bijles Frans

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online biologie bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

De online bijlessen zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

Bijlesdocenten bij StudyGo zijn speciaal geselecteerd op hun vaardigheden in de Franse taal en in lesgeven. Zij verzorgen de online lessen aan leerlingen.

Tijdens de Frans bijles ga je aan de slag met woorden leren en grammaticaregels. Maar dat niet alleen: je gaat ook aan de slag met schrijven, praten en luisteren in het Frans.