Image

Bijles Frans vwo

Le français est-il difficile? Oftewel, kan je nog wat hulp met Frans gebruiken? Van grammaticaregels tot de Franse taal verstaan: tijdens de Frans bijles oefen je het allemaal. De bijlesdocent helpt jou met wat je moeilijk vindt. Zo heb je binnen no-time de Franse taal onder de knie!

Extra uitleg in rustige omgeving
Persoonlijke aandacht van docent
Snel naar een voldoende

Zo ziet een bijles Frans eruit

In een rustige online setting ontvang je extra uitleg en maak je praktische oefeningen onder begeleiding van je docent. De online lessen vinden plaats in kleine groepen van maximaal vijf leerlingen.

Wie zijn de bijlesdocenten van Frans?

Onze bijlesdocenten zijn speciaal geselecteerd op hun ruim kennis én ervaring in lesgeven aan vwo-leerlingen. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste lesstof krijgt op vwo-niveau. Daarnaast weten onze docenten de juiste begeleiding toe te passen bij iedere leerling. Zo is iedereen voorzien van de juiste persoonlijk aandacht!

Hogere cijfers op vwo-niveau

Doordat de docenten persoonlijke begeleiding bieden én toegang hebben tot vwo-lesboeken die worden gebruikt op school, ben jij verzekerd van kwaliteit tijdens de Franse les. Zo haal je al snel hogere cijfers!

Zo werkt een bijles bij StudyGo

Image 1

1. Ga naar de online les via de link in jouw mail

Na jouw aanmelding ontvang je een link in je mail. Via deze link kom je in de bijles terecht.

Image 1

2. Maak kennis met elkaar

De bijles begint met een korte kennismaking. Hier krijg je de ruimte om te vertellen waar je tegen aanloopt.

Image 1

3. Krijg uitleg en maak oefenopdrachten

De docent heeft de les voorbereid met theorie en oefenopdrachten. Ook behandelt de docent waar jij moeite mee hebt.

Boek een bijles met StudyGo Pro

Bijles - StudyGo pro (naar public shop)

Start nu met StudyGo Pro en profiteer vanaf €16,99 van bijles én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

Wat zeggen ouders en kinderen over StudyGo Pro

4,4

  • Bedankt voor de online les! Mijn zoon heeft er veel van opgestoken.

  • “Het is super fijn om flexibel bijlessen te kunnen plannen wanneer mijn dochter het nodig heeft. Goed initiatief!”

  • “Ik ging van een onvoldoende naar een 8 voor mijn toets. Bedankt, StudyGo!!”

Ontdek de andere bijles Frans pagina’s

Veelgestelde vragen over bijles Frans

De bijlessen zitten inbegrepen in het StudyGo Pro pakket. Vanaf €16,99 per maand maak je onbeperkt gebruik van bijlessen én alle oefenvragen, samenvattingen en uitlegvideo’s op het StudyGo platform.

De online bijles duurt 1 uur. Binnen deze tijd krijg je extra uitleg met oefenopdrachten, zodat je klaar bent voor je volgende toets.

De online bijlessen zijn eenvoudig vanuit je eigen huis te volgen. Na het aanmelden krijg je een link toegestuurd waar de bijles plaatsvindt.

Bijlesdocenten bij StudyGo zijn speciaal geselecteerd op hun vaardigheden in de Franse taal en in lesgeven. Zij verzorgen de online lessen aan leerlingen.

Tijdens de Frans bijles ga je aan de slag met woorden leren en grammatica regels. Maar dat niet alleen: je gaat aan de slag met schrijven, praten en luisteren in het Frans.